Изтривалките Кобе

През 1944 г. започва инициативата срещу уличната мръсотия. На домакин на офис на шведската Стокхолмска частна банка му омръзнало от непрестанната нужда да се почиства пренасяната улична кал в сградата на банката.Той решил да реализира една своя идея, като постави рамка от дървени пръчици с наковани гумени ленти на входа на сградата.

Така се започва с първите изтривалки Кобе, та до днес в борбата срещу досадната мръсотия.

Добри резултати и до сега

Днес това са едни от най-ефективните и успешни изтривалки – оригиналите Кобе.Те избърсват обувките само с едно преминаване през тях.Това е голямо предимство, особено когато единственото място, където човек се грижи за подметките на обувките си e дома, защото се налага всеки сам да почиства замърсеното след себе си. През годините, от създаването на първата Кобе изтривалка до сега, ние станахме експерти в нашите решения за „встъпително“ изчистване. Предлагаме пълен асортимент на входни изтривалки и принадлежности. Най-ефективната изтривалка е оригиналът Кобе. Ние знаем всички ценни качества на входните килимчета.

Предимства на оригинала Кобе
  • лесна поддръжка - изтривалката е лека и почистването и не изисква големи усилия - повдига се, прегъва се на 15 см и основата и се почиства с прахосмукачка или метла.

  • две работни лица - изтривалката трябва да се обръща поне веднъж годишно, за да се износва равномерно

  • достъпна цена - цената на изтривалката е кокурентна и намалява при поръчка по-голяма от 1.5 кв. м. квадратура

  • издържливост на високи и ниски температури - гумата на изтривалката не се напуква и деформира при по-продължително нагряване

  • високо качество - шведското производство държи на високото качество и трайност на продуктите и не трябва да се бъркат с подобни продукти на пазара.